Mauritania

View listings

Realigro.hu az első világszerte működő ingatlan-keresőmotor, mellyel eladó lakóingatlan hirdetéseket kereshet a következő országban: Mauritania

Eladó ingatlanok Mauritániában

Mauritánia nyugat-afrikai állam, amely északra határolja a nyugat-szaharát, az Atlanti-óceánt nyugatra, Szenegál délnyugatra, Mali délre és keletre, valamint Algéria északkeletre. A főváros Nouakchott, az Atlanti-óceán partján található.

Ha szeretne eladni ingatlanokat Mauritániában, tudnia kell, hogy Mauritániában két nagyváros van: Nouakchott és Nouadhibou, amely valami érdekes lehet az ingatlanpiacon. Nouakchott a 850 000 lakosú főváros, majd ott van a gazdasági tőke: Nouadhibou.

Az ingatlanpiac az országban nagymértékben nem fejlett, és az életszínvonal tekintetében nyilvánvaló különbségek vannak.

Ha a cél az, hogy Mauritániában eladó ingatlanokat vásároljon, a Kiffa egy érdekes város, amely híres a helyi kézművesek által híres gyöngyeiről.

Egy másik város, amely egyedülálló ingatlanokat kínál Mauritániában a Szenegál határánál, a Sélibaby, hogy egyetemének és az új kórházi struktúrának köszönhetően lehetőség nyílik a külföldi befektetők számára, akik Mauritániában értékesíthetnek ingatlanba

Térkép, árak alakulása és statisztikák

Kapcsolódó ingatlanok

Cod. 13500

Eladás Egyéb (kereskedelmi ingatlan), Mauritania, Atar, Azougui, Azougui Mauritania Tracks

38,131,800.00HUF
Eladás
Egyéb (kereskedelmi ingatlan)

7200 m²
Hotel, Kemping, étterem, bár, medence, házak, pálmaliget. Kastély
Térkép, árak alakulása és statisztikák
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferenciák

    A Realigro oldalának jobb használhatósága érdekében állítsd be nyelved, pénznemed, mértékegységed!

    Beállítom most Ne mutassa újra
BB